Bačići 36, Rijeka

Vratite sjaj svome autu

Poliranje automobila i sintetička zaštita.

Posjetite nas na adresi Bačići 36 ili nas nazovite za dogovaranje termina.

Korekcija laka

Na slikama ispod vide se teška oštećenja na laku, bilo je potrebno četveroslojno poliranje, parcijalno brušenje te ispunjavanje bojom.

Poliranje automobila

Kroz proces poliranja automobila, obnavlja se sjaj koji je automobil izgubio kroz neki vremenski period. Osim vraćanja sjaja, moguće je u potpunosti ukloniti površinske ogrebotine koje kvare izgled automobila. U većini slučajeva auto će izgledati izgleda kao nov, međutim ako su oštećenja većih razmjera ista se neće u potpunosti ukloniti ali će se svakako manje vidjeti.

Za veća oštećenja poput dubljih ogrebotina ili rupica od kamenčića, koje nije moguće riješiti poliranjem, postoji opcija popunjavanja oštećenja s bojom. Kao zadnju opciju u korekciji laka navest ćemo uslugu brušenja laka.

Poliranje može biti jednoslojno ili višeslojno. Jednoslojno najčešće radimo na novijim automobilima prije apliciranja zaštite, također jednoslojno poliranje može biti dovoljno za aute bijele ili srebrne boje. Za tamnije automobile preporučamo višeslojno poliranje ili jednoslojno s pastama finije granulacije, no tada će i korekcija laka biti slabija.

Kako poliramo automobile

Poliranje smatramo kompletnim ukoliko se izvrše sljedeći koraci:

Posjetite nas na adresi Bačići 36 ili nas nazovite za dogovaranje termina.

Sintetička zaštita

Najbolju zaštitu laka automobila svakako će pružiti keramički premaz, no dobra alternativa su sintetički premazi koji uz pravilnu aplikaciju i pravilno održavanje auta imaju trajnost do jedne godine, uz iznimnu hidrofobnost i sjaj.

U pravilu ne prakticiramo aplikaciju zaštite bez prethodnog poliranja, no moguće je u nekim slučajevima nanijeti zaštitu samo uz prethodnu dekontaminaciju.

Poliranje auta i zaštita voskom
Poliranje auta i zaštita voskom

Certifikati i slike s edukacije